miercuri, 18 februarie 2009

Uite cine vorbeşte Posh nu acceptă manechine slabe

Victoria Beckham este necruţătoare cu manechinele exagerat de slabe – şi le-a exclus de la promovarea mărcii ei de modă. Da, aţi înţeles bine. Posh, care la rândul ei poartă măsura zero şi care poate face cei mai strâmţi blugi să pară că atârnă, nu doreşte ca femeile care i se aseamănă să promoveze gama ei de produse vestimentare. Fosta Spice Girl a angajat în schimb manechine cu forme voluptuoase, ca Daniella Sarahyba (foto), fosta vedetă a revistei Sports Illustrated, cunoscută în industrie pentru faptul că este puţin mai plinuţă decât manechinele obişnuite. Propriul website al lui Daniella o descrie pe braziliancă drept o „zeiţă voluptuoasă” care are „un trup perfect sculptat cu toate formele şi rotunjimile la locul potrivit”.

Posh, pe de altă parte, este poreclită cu cruzime Skeletal Spice tocmai pentru că este exagerat de slabă. Fosta cântăreţă a cerut nu de mult o pereche de blugi David Bitton cu aceeaşi măsură pe care Gap o foloseşte pentru copiii de şapte ani.

Unii cinici susţin că Victoria a ales femei mai plinuţe pentru că doreşte să arate mai bine stând lângă ele atunci când va lansa marca în LA. Prietenii spun însă că ea doreşte să angajeze femei mai nurlii decât ea doar pentru că acestea arată mai „natural”.

Victoria a declarat recent: „Cunosc câteva manechine şi ele chiar mănâncă, sunt pur şi simplu în mod natural
nişte fete slabe”. Vorbind despre noua ei linie vestimentară, fosta cântăreaţă a adăugat: „Sunt total obsedată de blugi. Am început să port blugi cu talie înaltă dar chiar te strâng în jurul taliei şi la sfârşitul zilei ajungeam să am imagini mentale ale epitafului meu «Victoria Beckham, răpusă de denim»”.

O sursă a declarat pentru The Suncă „Victoria doreşte să răspândească o imagine pozitivă – nu trebuie să fii exagerat de slabă pentru a arăta bine. Multe dintre manechinele care păşesc pe podium le fac pe tinerele fete să se simtă nesigure de propriile corpuri. Victoria nu doreşte să fie acuzată că le complexează pe tinere în privinţa imaginii lor şi că le presează să fie la fel de slabe ca ea”.