luni, 17 august 2009

Za Stalina, za rodinu

Soldat simplu, s-a dedicat iluziei ca este prietena cu fiica magistrului sau politic. Si-a luat flatarea drept credinta. A talmacit dupa puterile ei devotamentul fata de partid cu idolatria pentru mezina rasfatata... A fost momita in leaganul triumviratului EBA - Elena Udrea - Monica Ridzi. Sedusa, s-a lasat manipulata. Orgolioasa s-a inchipuit zana tinerilor nonconformisti intr-o zi cum n-a mai fost. De bani
nu i-a pasat. Banii publici, banii partidului. De bani, de deturnarea lor in scopuri de clan s-au ocupat cei ce au vazut in ea un kamikaze naiv, fanatic, redus
mintal.

AfirmaTia ca este soldat credincios partidului n-a fost o fita. Specialistii in psihologia credulilor i-au depistat devota­mentul infantil si au ales-o pentru a o folosi intr-un zbor de unica folosinta.
Monica Ridzi, dar si EBA, miza afacerii prezidentiale, sunt deopotriva victime, prin saracia mintii, a celor dispusi sa se lepede de orice si oricine pentru a face stapanului hatarul demonic. Monica s-a sacrificat, ca si ina­intasii ei, za Stalina, za rodinu (pentru Stalin, pentru patrie; cuvintele ultime ale celor trimisi la moarte de Stalin insusi).
Din nefericire pentru ea, va sti curand ca patria EBA nu exista, ca Stalin e mort, ca a trait o himera. Si inca mai cumplit: va afla ca a fost folosita. Treptat, se va stinge in singuratate; va vedea cauza departandu-se fara ea. Uluita, se va intreba daca a existat vreodata.